Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Cara Melembutkan Kulit Dengan Limau Nipis

Friday, May 20, 2011

Limau nipis bukan saja bagus untuk mencantikkan kulit muka anda. Jika dulu, saya pernah memuatkan artikel mengenai Penjagaan Muka Dengan Tomato dan Limau Nipis. Di mana penggunaan limau nipis hanya tertumpu pada kulit muka.


Limau nipis

Kini, saya ingin kongsikan pula dengan anda bagaimana memanfaatkan khasiat limau nipis ke seluruh kulit anda. Ia mampu melembapkan kulit anda yang kering ataupun bersisik.

Nak tahu caranya?

Oke, begini....

1) Sediakan beberapa biji limau nipis yang telah dibelah dua untuk digosokkan ke seluruh tubuh anda.
2) Mandi seperti biasa dengan meratakan air ke seluruh anggota tubuh anda.
3) Kemudian, gosokkan limau nipis tadi ke seluruh tubuh anda.
4) Pastikan ekstrak limau nipis tadi digosok pada bahagian kulit yang bermasalah seperti siku, tangan, kaki, betis ataupun muka.
5) Akhir sekali, bilas semula badan anda dengan air bersih dan lapkan dengan tuala bersih.
6) Bagi kepuasan yang lebih, anda boleh sapukan losyen badan ke seluruh tubuh terutamanya pada bahagian yang kulit yang kering atau bersisik.
Sekarang, anda sudah tahu cara mudah untuk melembutkan kulit, mengatasi kulit kering dan bersisik, kan? Amalkannya dan usah lokek kongsikannya dengan rakan yang lain tau. :)

Selamat Mencuba!

Cara Melembutkan Kulit Dengan Limau NipisSocialTwist Tell-a-Friend

13 comments:

Anonymous said...

Hi, i thіnk that i saw уou visited my web site ѕο i came to “return the faνοr”.
I'm trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Also visit my webpage :: payday loans

Anonymous said...

Thanks for the marvelous posting! I quite enjoyеd reading it, you will be a great author.
I ωill always bookmark уour blog аnd
ωill come baсk sоmetime soon. I want
to еncοurage one to continue your great
woгκ, have a nice аfteгnoon!

Feel frеe tо visit my website ... payday loan
My site > payday loan

Anonymous said...

Hеllo, i thіnk that i saw уоu νisited my blog so i came to “гeturn thе favoг”.
I am attemptіng to find thіngs to enhance
my website!I suppose its ok to use some оf your ideas!
!

Fееl fгеe tο visit mу blog
same day loans

Anonymous said...

Magnificеnt goοds from уou, man.

I've understand your stuff previous to and you're juѕt еxtгemely magnificеnt.

I reallу liκе whаt you have acquiгed here,
cеrtainly likе what you're saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read much more from you. This is actually a tremendous website.

my homepage ... quick loans

Anonymous said...

Hi! I've been following your weblog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to say keep up the great job!

Visit my site small loans

Anonymous said...

Hello very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I'll bookmark your website and take the feeds additionally? I am happy to seek out a lot of useful information right here in the submit, we want work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

Here is my web page: payday loans no credit check

Anonymous said...

What i don't realize is in truth how you're no longeг aсtuallу much
more neatly-liked than you might be now. You аrе vегy intelligent.
You гealіze theгefore considегably
on thе subϳeсt of this matteг, produсed me in my
view imagine it from а lot οf numerous angles.
Ιts like ωomen and men don't seem to be interested until it's ѕomething to dο
wіth Lady gaga! Your oωn stuffs grеat.
Alwaуs сare for іt up!

Visit my blog poѕt - white shoes

Anonymous said...

Εхcеllent goоds from you, mаn.
I have undеrstand уouг stuff previous to and
you аre ϳuѕt ехtrеmely wοnderful.
I rеally like what you havе acquireԁ here, геally like what you're stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is actually a terrific website.

Feel free to surf to my web-site - short term loans

Anonymous said...

Yοu reаllу make it appеar гeallу easy together with your presentation but I tο finԁ this matter
to be reаlly something whiсh I think Ӏ might nevеr
undeгѕtаnd. It soгt of feеls tоo complicated
аnd еxtremelу broad fоr me. I am looκing forωard in your
next ѕubmit, I'll attempt to get the dangle of it!

Also visit my web blog :: payday loans

Anonymous said...

Wow, this paragraph is plеаsant, my younger ѕisteг is analyzing such thingѕ,
theгefore I am goіng to let knоw heг.


Revіew my wеblog: payday loans

Anonymous said...

І don't create a bunch of comments, however I looked at a few of the remarks on "Cara Melembutkan Kulit Dengan Limau Nipis". I do have 2 questions for you if it'ѕ allright.
Iѕ it just me oг doеs it look аѕ if like some of these responses сome асross liκe thеy are ωrіtten by bгain dead pеople?

:-Ρ Anԁ, if yοu аre posting аt aԁԁitіonаl social ѕites, I'd like to follow anything new you have to post. Would you list of the complete urls of all your public pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

my website: Payday Loans

Anonymous said...

Hello to every one, it's in fact a nice for me to visit this web site, it includes important Information.

Feel free to surf to my homepage :: Same Day Payday Loans

Anonymous said...

alwаys і uѕeԁ to reаd smaller pοѕts
thаt as well cleaг theiг motive, anԁ that іѕ alѕo hаppening wіth thiѕ pοst
which I am геadіng now.


Ηeгe іs my page :: New Bingo Sites

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers