Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..
4 comments

Ipoh-Perai dan Perai -Ipoh

Monday, December 27, 2010

Pertama-tama sekali aku nak hebahkan bahawa today is Our 8th anniversary.. happy anniversary sayang, Semoga alam rumah tangga kita sentiasa di berkati dan di rahmati oleh Nya.

Rupanya dh sebulan aku duk kat perai ni..huhuhu.. ulang alik dari ipoh hujung minggu duk jenguk anak2 dan suami.. jenguk suami yg penting tu...hahaha..
Tapi betul la kata org dulu2 yg pompuan ni blajar setinggi mana pun akan ke ceruk dapur jugak.. aku setuju3x..
Balik ipoh je.. bayangkan aku kena siapkan keje rumah yg seminggu tertunggak dalam masa dua hari je..itupun tolak waktu makan, tido dan waktu dlm bilik air sebenarnya cuma tinggal beberapa jam je aku luangkan masa utk famili aku.. kesian depa.. takpe la .. ni pun untuk masa depan kami bersama jugak..
Apa2 hal pun hidup adalah perjuangan dan perjalanan hidup kita harus diteruskan.. sabar, tabah, don't give up dan jgn putus asa.(hii sama la tu...)..harap aku tabahkan hati dan dapat menepis dugaan hidup yg mencabar.. Cabaran yg paling kuat untuk aku tepis skrg ni adalah godaan dari makhluk yg bernama manusia.. Ya Allah kuatkan la imanku..huhuhu..


Read more...
Ipoh-Perai dan Perai -IpohSocialTwist Tell-a-Friend
0 comments

Happy Anniversary Sayang...

Hari ni adalah hari anniversary kami yang ke 8.. Happy anniversary sayang.. semoga kehidupan kita diberkati dan dirahmati oleh Nya disamping keriuhan dan kegembiraan anak2 kita.. Keriangan mereka adalah melodi indah dalam kehidupan kita bersama.. kegembiraan mereka adalah satu anugerah yang tak ternilai untuk kita..Alhamdullilah dan syukur kehadratNya. Semoga kita tak akan pernah berputus asa dalam menghadapi cabaran hidup kita ini bersama-sama..
Love You : Ika

Ini adalah gambar2 kenangan perkahwinan otai kami, kalau korang lalu(sanggup) nak tgk..tgk je la tpi jangan kutuk k..
Tima kasih..

 (Ps: Gambar kawin terpaksa di 'delete' sbb x pakai tudung- 6.12.2012. buat anak2 ibu sila tengok album kawin ibu saja ok..)





Read more...
Happy Anniversary Sayang...SocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010