Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Wani Budak 'Nakal'

Wednesday, April 14, 2010

(KARANGAN BUDAK DARJAH 5)

Pada suatu pagi ketika aku sedang sibuk untuk mempersiapkan diri sendiri ke tempat kerja, kelihatan kelibat anak kecik aku si Wani kuar masuk, kuar masuk, pi mai tang tu, pi mai tang tu kat bilik aku.. aku yang sedang asyik mempersiapkan contengan di muka agar kelihatan menarik , cantik, comel dan anggun ke tempat keje tidak menghiraukan sangat telatah si Wani..

Tiba-tiba perhatian dan pandangan mata ku beralih kepada si wani yang sedang kusyuk duduk di lantai sambil memegang sesuatu hak milik peribadi aku.. Rupa-rupanya lipstik aku yang berkembar dengan lip gloss telah berada di tangannya dan sedang menjadi mangsa kerangkusan anak pompuan aku ini..

Dengan mukanya yang selamba dek jer dan tak faham apa2 dia tunjukkan hasil kerakusannya pada aku di mana penutup eyebrow aku di sumbatkan ke dalam bahagian lipstik aku di bahgian atas tu.. Habis terpenyek lipstik aku dan tak boleh digunakan lagi.. Nasib baik lip gloss aku masih boleh di gunakan lagi..

Wani Budak 'Nakal'SocialTwist Tell-a-Friend

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers