Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Happy Anniversary Sayang...

Monday, December 27, 2010

Hari ni adalah hari anniversary kami yang ke 8.. Happy anniversary sayang.. semoga kehidupan kita diberkati dan dirahmati oleh Nya disamping keriuhan dan kegembiraan anak2 kita.. Keriangan mereka adalah melodi indah dalam kehidupan kita bersama.. kegembiraan mereka adalah satu anugerah yang tak ternilai untuk kita..Alhamdullilah dan syukur kehadratNya. Semoga kita tak akan pernah berputus asa dalam menghadapi cabaran hidup kita ini bersama-sama..
Love You : Ika

Ini adalah gambar2 kenangan perkahwinan otai kami, kalau korang lalu(sanggup) nak tgk..tgk je la tpi jangan kutuk k..
Tima kasih..

 (Ps: Gambar kawin terpaksa di 'delete' sbb x pakai tudung- 6.12.2012. buat anak2 ibu sila tengok album kawin ibu saja ok..)




Happy Anniversary Sayang...SocialTwist Tell-a-Friend

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers