Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Percutian Keluarga Di The Lost World of Tambun

Wednesday, February 10, 2010


Aku betul2 marah ni.. ada ke patut aku ter delete pasal cerita tentang percutian kami sekeluarga ke The lost World of Tambun tadi.. Cerita tu aku dah tulis kira2 sebulan yg lalu dengan penuh semangat dan keseronokan yg masih terserlah di muka aku ni.. siap gelak2 dan tersengih-sengih mcm kerang busuk je masa menaip ketika tu..... Nak tulis semula cerita tu..?? isk.. isk... tak reti aku!! aku bukannya seorg penulis, dah tu bahasa yg aku gunakan pun ntah apa2 ntah....
Geram betul...!!!

Apa yg aku ingat ialah kami sekuarga ke the lost world of tambun tu pada 25hb December 2009 baru2 ni bersama adik aku Ariati berserta suami dan juga sepasang suami isteri iaitu kawan mereka. Kebetulan mereka mmg ke Perak ni untuk bercuti. pada mulanya mereka bermalam selama 2 malam di Cameron highland  sebelum bermalam ke rumah kami.

Isk2.. keseronokan nak bercerita ni pun dah hilang.. dah tak seronok langsung nak menulis kali ni...

Mmg seronok tgk anak2 aku dapat berhibur pada hari tu.. the best part is ialah bila kami dapat meyusuri terusan berombak sebanyak 2 pusingan dgn keadaan kami yg aku kira agak kelakar dan adventure pada waktu tu.. dengan keadaan aku yg mengandung hampir 4 bulan dan dgn keadaan anak perempuan kecik aku wani dan dengan2 lagi anak berserta suami dia atas pelampung 2 lubang tu.... bersesak macam sardin.. heee
yg tak seronoknya kami takde gambar mcm mana keadaan kami pada waktu tu... pada masa pusingan ke2, kami ternampak adik aku dan suami sibuk bergambar di tepi terusan tu... sakit tekat aku menjerit memanggil dia tu.. cadang nak suruh dia snap gambar kami ler.. Intan pun turut sama jerit2 panggil mok teh nye.... hampeh betul yati ni.... heeee

apa aku nak tulis lagi ni yer... eeee... bosan betul bila menulis bila feeling takde ni.. aku attached gambar2 je la kat sini.. malas dah aku nak menaip ni...

Percutian Keluarga Di The Lost World of TambunSocialTwist Tell-a-Friend

2 comments:

Anonymous said...

I'm not sure why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll сhеck back lateг and
seе if thе problem still exists.

Hеre iѕ my site ... premature ejaculation pills

Anonymous said...

I am genuinely happy tо read thiѕ websitе posts which сonѕiѕts of
plenty of helpful information, thankѕ fог providіng such statiѕtics.



Тake a loоκ at my blog :: buy lеgal hаlluсinogеnѕ law - -

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers