Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

SELAMAT HARI JADI WANI

Thursday, November 11, 2010

Hari ni (11/11/2010) Birthday yang ke-2  untuk anak ketiga aku iaitu:
INTAN NURSYAZWANI BINTI BADRI


Ibu doakan semoga hidup wani di permudahkan oleh Nya dan disinari kebahagian
Semoga cita-cita wani suatu hari nanti akan tercapai dengan izin-Nya
Ibu sayang anak-anak ibu
Happy birthday Wani dan semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki
Amin..


Profile lengkap wani boleh di view DI SINI

SELAMAT HARI JADI WANISocialTwist Tell-a-Friend

3 comments:

Hanis Azla said...

Happy birthday Wani.. Semoga Wani menjadi anak yang soleh dan mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat.. Salam kenal untuk Ikaar

f_aRa_aINa989 said...

waa, bagusnya ingat semua bendatu..=)

ummuabdullahsyaakir said...

SELAMAT HARI LAHIR,WANI...moga tumbuh sebagai insan yang dihormati dan disayangi semua dan berbakti pada agama dan kedua ibu bapa..


Salam perkenalan dari EGYPT ^_^

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers