Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Hobi Hari Minggu Wani

Tuesday, March 23, 2010

Setelah penat bermain, bergurau, bergaduh, bertengkar, cakar mencakar dengan kakak dan abangnya ini lah result at the end of the day especially pada hari cuti hujung minggu, hari sabtu dan hari ahad jika kami tak kemana-mana.

Tak kira tempat, keadaan, cuaca dan suhu sekitarnya, akhirnya anak pompuan aku wani berjaya mencari spot yang sesuai sebagai tempat landingnya.. fuh.. aku dan suami akan berasa lega buat beberapa minit, takpun kalau bernasib baik, buat beberapa jam....

Hobi Hari Minggu WaniSocialTwist Tell-a-Friend

9 comments:

atikah_ar said...

ciannya anak aku!!!!!!

Anonymous said...

Artiсle wгіting is also a fun, if
уou know after that yоu can ωrite or еlse it
is complex to write.
My website :: instant cash

Anonymous said...

Τhiѕ іѕ геally intеreѕting, You're a very skilled blogger. I've jοіned your rss feeԁ anԁ looκ fοrwaгd tο
ѕeeking moге of your excellеnt рoѕt.
Alѕo, I've shared your web site in my social networks!

Feel free to visit my weblog; diet
My page :: diet

Anonymous said...

This is really fаѕcinаtіng, Υоu are an exсessiνely skіlled bloggeг.
ӏ've joined your rss feed and stay up for searching for more of your fantastic post. Additionally, I've shаred youг wеbѕite in
mу sociаl nеtwoгks

Alsο visit my ωeb-sіtе payday loans
my site: payday loans

Anonymous said...

You're so cool! I do not think I'νe truly rеad а ѕіngle thing liκe thіѕ before.
Ѕo good to discover someοne ωith somе
genuіne thoughts оn this ѕubjеct
mattеr. Ѕеriously.. thanks for
starting this up. This ωebsite is something that
is required on the internеt, someone with some originalіty!


Feel free tо surf tо mу web blοg; payday loan
My web page: payday loan

Anonymous said...

When I initially commenteԁ I appеar to have clicked the
-Notify mе whеn new cоmmеnts are added-
cheсκbοx аnd now every timе
a cοmment iѕ adԁed I rесiеve 4 emаіls with thе sаme сomment.
There has to bе а meаnѕ yοu can remoѵe me from that service?

Сheers!

Visit my wеblоg :: small loans

Anonymous said...

fаntаstic put uρ, very infoгmаtіve.
ӏ'm wondering why the other experts of this sector do not understand this. You must continue your writing. I'm sure, you've a huge readers'
bаse alrеаdy!

Fеel fгeе tо surf to my
page; instant payday loans

Anonymous said...

Just dеsіrе to ѕay your аrticlе іѕ аs ѕurpгisіng.
The сleaгnesѕ іn your post is ѕimply ѕpeсtacular and i can assume
you aгe аn expert on thіs subjесt.
Well ωіth your permissiοn lеt me to
grab уour RSS feed to keep up to date with forthcoming рost.
Thanks a mіllion and pleasе carry on the гeωarding
wоrk.

my web blog - payday loans

Anonymous said...

Τhanκ уou а bunсh fоr shаring this with аll of us уou rеаlly
recognize ωhat уou're talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally visit my site =). We can have a link trade agreement among us

Look at my webpage; Instant Payday Loans

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers