Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

2 Petua Dapat Bayi Cantik

Monday, July 5, 2010

Anda tentu suka tengok serta bermain-main dengan bayi yang cantik, sihat lagi comel, kan? Apatah lagi jika si comel tu zuriat anda sendiri. Memang hilanglah terus segala rasa penat-lelah bila memandangnya. :)


Si Cantik Berambut Kerinting
Si Cantik Berambut Kerinting



Pun begitu, untuk dapat bayi yang cantik ni, anda perlulah mulakan usaha sejak bayi itu masih dalam kandungan lagi. Iaitu semasa masih dalam awal kandungan sehinggalah waktu hampir bersalin. :)

Di sini terdapat 2 petua yang ingin saya kongsikan iaitu; petua untuk dapat bayi yang berambut kerinting dan petua dapat bayi yang berkulit halus dan cerah.


1. Petua dapat bayi berambut kerinting


Amalkan memakan 5 hingga 10 biji kerang rebus setiap hari.

Kerang Rebus
Kerang Rebus - anggisoegito@flickr.com



2. Petua dapat bayi berkulit halus dan cerah

Amalkan memakan sayuran hijau setiap hari. Contohnya seperti sayur bayam.

Sayur Bayam
Sayur Bayam


Di samping itu, anda lebihkan juga pengambilan telur ayam kampung.


Jika diizinkannya, anda akan dikurniakan bayi atau anak yang berambut kerinting walaupun anda dan pasangan berambut lurus.

Begitu juga dengan petua kedua. Walaupun anda dan pasangan berkulit gelap tapi inginkan zuriat yang berkulit halus dan cerah, amalkan saja petua tersebut.

Saya juga akan doakan mudah-mudahan anda dikurniakan bayi yang cantik dan sempurna seperti mana yang diidam-idamkan. :)


Selamat Mencuba!

2 Petua Dapat Bayi CantikSocialTwist Tell-a-Friend

21 comments:

Myzul said...

bagus petua-petua ni.thanks

Anonymous said...

Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, excellent blog!


Review my blog - レイバンサングラス

Anonymous said...

I read this post completely about the comparison of latest and previous technologies, it's awesome article.

my blog post ... オークリー アウトレット

Anonymous said...

Hi! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm absolutely
enjoying your blog and look forward to new posts.

Feel free to surf to my web-site :: オークリーメガネ

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a author for your blog. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write
some material for your blog in exchange for a link back to mine.
Please send me an e-mail if interested. Many thanks!



My blog ... オークリーメガネ

Anonymous said...

We are a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
Your web site offered us with useful information to work on.
You have performed a formidable job and our whole group will be thankful to you.


Here is my weblog: work from home computer

Anonymous said...

I am curious to find out what blog platform you're working with? I'm having some minor security problems with
my latest site and I would like to find something more secure.
Do you have any solutions?

my web-site :: レイバン店舗

Anonymous said...

It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll settle
for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group.
Chat soon!

Feel free to surf to my blog: オークリーメガネ

Anonymous said...

My brother suggested I might like this website.
He was totally right. This post actually made my day.
You can not imagine simply how much time
I had spent for this information! Thanks!

Here is my weblog oakley サングラス

Anonymous said...

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its aided me. Great job.

Also visit my blog: レイバンメガネ

Anonymous said...

Hi there to every body, it's my first pay a quick visit of this weblog; this website contains awesome and genuinely fine data in support of readers.

Also visit my web blog - レイバン

Anonymous said...

Does your blog have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd
like to send you an email. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

Feel free to surf to my webpage: プラダバッグ

Anonymous said...

Highly descriptive post, I enjoyed that a lot.
Will there be a part 2?

Here is my website: rayban サングラス

Anonymous said...

Hi there Dear, are you actually visiting this web site daily, if so then you will absolutely
get good knowledge.

My page - クロエバッグ新作

Anonymous said...

Great weblog here! Also your website lots up very fast!
What web host are you using? Can I am getting your affiliate
hyperlink for your host? I wish my web site loaded up as quickly as
yours lol

My webpage: ジョーダン

Anonymous said...

This is a topic which is close to my heart.
.. Thank you! Exactly where are your contact details though?


my site: アバクロンビー

Anonymous said...

Hey! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm absolutely enjoying
your blog and look forward to new posts.

Here is my web page: monster beats

Anonymous said...

Howdy would you mind letting me know which webhost you're working with? I've loaded your blog in 3 different web browsers and I must say
this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good web hosting provider at a reasonable price?

Kudos, I appreciate it!

Here is my web site - ロレックス

Anonymous said...

Every weekend i used to pay a quick visit this site,
because i wish for enjoyment, since this this web site conations truly fastidious funny material too.



Feel free to surf to my homepage: ロレックスレプリカ

Anonymous said...

Hey really Nice net log!! Man .. Pleasant .

. amazing .. I will bookmark your web log and take the
feeds also...

my site - kredit für Arbeitslose ohne Bürgen

Anonymous said...

crucial articles & Fine a net site….

my weblog - cheap and best web hosting

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers