Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

What You Waiting For - Mizz Nina feat.Colby O'Donis

Thursday, July 22, 2010


Lyric: What You Waiting For
[colby]
baby i never seen someone with your body
you make me want get this party started
hey baby come in tell me what this all
baby baby
tell me what you what you waiting for
[mizz nina]
baby i never seen someone with your body
you make me wanna get a little notty
hey baby come in get it it's all yours
baby baby
tell me what you what you waiting for
[colby]
its your birthday
so tell me what's you want it too

[mizz nina]
its my birthday
im really wanna get with you

[colby]
drop the beat now and may be we can get it started
[mizz nina]
will go insane and take you to the after party
[colby]
so what's your name hey baby what's your name oh yeah
[mizz nina]
sexys my name yea sexys my name
[colby]
ok and whats your game hey baby what's your game
[mizz nina]
ok i like to play..i ..i like to play
[colby]
baby i never seen someone with your body
you make me want get this party started
hey baby come in tell me what this all
baby baby
tell me what you what you waiting for
[mizz nina]
baby i never seen someone with your body
you make me wanna get a little notty
hey baby come in get it it's all yours
baby baby
tell me what you what you waiting for
[colby]
hey sexy girl from kuala lumpur
[mizz nina]
hey baby that's me i'll be on the dance floor
[colby]
i got you with surprise we pop in up in VIP
[mizz nina]
and if i ask nice can i take you home with me
baby let's get crazy come and loose control
you want to tear up after party
i know you wants some more
i wanna see you with that body ???
baby come and get it
what you what you waiting for

What You Waiting For - Mizz Nina feat.Colby O'DonisSocialTwist Tell-a-Friend

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers