RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti



Monday, September 27, 2010

My Favorite video so far la... (setakat hari ni je...)

Wonder Girl-Nobody



Bagi aku lawak la jugak !!

3 comments:

  1. Hi! I could have sworn I've visited this site before but after going through some of the posts I realized it's new to me.
    Anyhow, I'm certainly pleased I came across it and I'll be
    bookmarking it and checking back frequently!
    Look into my blog post :: acme crabgrass nutgrass killer

    ReplyDelete
  2. Please let me know if you're looking for a writer for your weblog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some articles for your blog in
    exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested.
    Many thanks!

    My site - abc catalogs
    my web page - kisfish.Com

    ReplyDelete
  3. Very descriptive blog, I enjoyed that bit.
    Will there be a part 2?

    Also visit my web-site keroter.free.fr

    ReplyDelete

MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker