Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Alternatif Jika Lemah Tenaga Batin 1

Monday, October 18, 2010

Sekiranya ramuan yang diperlukan agak sukar untuk dicari, anda tak perlulah risau. Ini kerana ia hanyalah salah satu daripada beberapa petua yang bakal anda ketahui kelak.


Buat permulaan, terimalah petua pertama bagi mengatasi masalah lemah syahwat berikut;


1. Bahan-bahan yang anda perlukan ialah madu lebah asli dan susu unta.

2. Kemudian, campurkan madu asli dan susu unta tadi.

3. Kacau hingga sebati.

4. Amalkan meminumnya selama beberapa hari.


Jika diizinkan-Nya, prestasi anda pasti lebih bertenaga daripada biasa.


Selamat Mencuba!

Alternatif Jika Lemah Tenaga Batin 1SocialTwist Tell-a-Friend

1 comments:

Emisu said...

sINGGAH BACA N3. jEMPUT KE dUNIA tASHqASH

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers