Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Petua Tegangkan Payudara 2

Sunday, October 17, 2010

Petua ini khusus buat kaum wanita ya. Pastinya setiap kaum hawa mendambakan payudara atau buah dada yang tegang, kan? Terutamanya bagi anda yang telah melahirkan anak. Tentu teringin mengembalikan keanjalan aset anda tu. Si suami pula akan berterima kasih dan gembira jika anda pandai jaga "body".


Bagi merealisasikan impian tersebut, apakata anda cuba petua tegangkan payudara ini;


1. Anda perlukan minyak vitamin E, sesudu yogurt dan sebiji telur ayam.


Minyak Vitamin E - reviews.pinkelle.com



Sekarang, Dah ada ketiga-tiga bahan diatas, kan?



2. Campurkan kesemua bahan di atas dan kacau hingga rata.

3. Sapu dan urutkannya pada payudara anda.

4. Kemudian, anda pakailah baju dalam (bra) kira-kira selama 20 minit.

5. Setelah itu, basuh basuh dan bilas payudara anda dengan air bersih.


Amalkan petua ini selalu bagi mendapatkan buah dada yang tegang ataupun untuk menegangkannya kembali. Ini kerana dengan mengamalkan cara di atas, kulit di sekeliling buah dada anda akan tegang dan padat.


Selamat Mencuba!

Alternatif lain untuk tujuan yang sama boleh refer DI SINI

Petua Tegangkan Payudara 2SocialTwist Tell-a-Friend

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers