Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Blackout kejap!!!

Saturday, October 30, 2010



Issskkk... !! Fed up betul la...!!!! Tensennya !! Boringnya!! benci je rasanya bila jadi camni.. Ada ke patut perkara camni boleh terjadi kat aku yang penyayang dan murah hati ni.. ada ke patut????







Aku benci bila aku tgh berkobar-kobar nak update blog aku ni tapi takde idea pulak yg nak terbang masuk dalam kepala otak aku ni...
.






Black out kejap otak aku ni!!!!!!










Blackout kejap!!!SocialTwist Tell-a-Friend

7 comments:

kakchik@ella said...

kita geng la. graf kita pun dah naik.

give me five*pap* tampar skrin je la .. hehe.

jenanese said...

mayonis gaul dengan nasik mmg cara terbaik untuk mempelbagaikan teknik makan mayonis..lepas ni boleh try ganti durian dengan mayonis untuk buat sambla tempoyak..hehe

CT said...

kita seropaaaaa...hahaha...mls nk pk...tp dlm hati sapa tau..hahhaa

skrg pk bkn kurus nk cantik tp nk sihat la....

nusha said...

hahah,akak ni..sy pon samela..
nak diet tp xleh gak,xkurag2 lgsg..hhehe..

IkaAR said...

CT: tul.. kita nak sihat je sebenarnya..
nusha: ramai sgt la yg senasib.. huhuhu

penaberkala said...

hah, ni mmg mssalah besar,haha
slamat berusaha ye

deno said...

senang jew
tengok d biggest loser
ada mcm2 cara ntips tau! (^_^)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers