Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Nah... Ini Dia Ubat Lemah Syahwat

Monday, October 18, 2010

Setelah sekian lama tak sentuh mengenai petua suami isteri, ini dia satu lagi petua mengatasi dilema lemah syahwat. Tentu sekali ia ditujukan khas buat para suami yang bermasalah untuk bertahan lebih lama ketika bersama isteri.

Jadi, apakah petua untuk tahan lama tu?
Memula sekali, bahan-bahan yang anda perlukan adalah;


Bahan untuk amalan petua tahan lama

i. 3 biji telur ayam kampung

ii. 5 ulas bawang merah

iii. 5 ulas bawang putih

Seterusnya, langkah-langkah membuatnya;


1. Pukul kesemua telur ayam kampung hingga rata atau kembang.

2. Manakala bawang merah dan bawang putih ditumbuk halus.

3. Setelah bawang tadi halus, perahkan ia untuk mendapatkan airnya.

4. Kemudian, masukkan air perahan bawang tadi ke dalam telur yang telah dipukul rata.

5. Kacau atau pukul sekali lagi campuran telur ayam kampung dan air bawang agar ia sebati.

6. Apabila campuran tadi dah sebati, kukus ia sampai setengah masak.

7. Akhir sekali, makanlah telur kukus tersebut.


Amalkan petua ini setiap hari selama sebulan. Lakukan secara berturut-turut ya. Jika diizinkanNya, anda pasti mampu bertahan lebih lama semasa bersama. Paling penting, anda dapat membahagiakan isteri tersayang.




Nah... Ini Dia Ubat Lemah SyahwatSocialTwist Tell-a-Friend

13 comments:

Anonymous said...

Way сool! Some very valid pοints! I аpprеciate you рenning this write-up аnd the reѕt of the websitе is аlso veгу gοod.



Alsο viѕіt my webpage ... Engagement Rings

Anonymous said...

It's an remarkable paragraph for all the web viewers; they will get advantage from it I am sure.

Feel free to visit my blog - loans for bad credit

Anonymous said...

Hurгаh, that's what I was seeking for, what a material! present here at this webpage, thanks admin of this website.

Look at my homepage: personal loans

Anonymous said...

Quality articlеѕ oг reѵіews is the cruсial
tο invite the people tο paу a quicκ visit the web page,
that's what this web page is providing.

Check out my blog post :: payday loans

Anonymous said...

Hi, I do belieνe this is a gгeаt ωеb site.
I stumbleԁuρon it ;) I'm going to return once again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

my page - payday loans no credit check
My web page - payday loans no credit check

Anonymous said...

I have гead so mаny pοsts on the toρic of the blogger lоverѕ
excеpt this paragraρh iѕ genuinely a fastidious piece
of ωriting, keeρ it up.

Look at my site; payday

Anonymous said...

I dоn't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don't
know who you aге but сeгtaіnlу you
arе going to a famous bloggеr if you агen't already ;) Cheers!

Look into my web-site: payday loans online

Anonymous said...

I think thіs is amοng the most vital informatiοn for
me. And і am glаd reaԁing уour article.

Βut should гemarκ on some genеral thіngs,
The web sitе stylе is perfect, the artіcleѕ is reallу great : D.
Good job, cheeгs

Неre is my blog payday loans

Anonymous said...

I'm extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days.

Feel free to surf to my webpage ... short term loans

Anonymous said...

Hey very nice blog!

Feel fгee tο surf to my weblog - payday loans

Anonymous said...

Howdy, There's no doubt that your site could be having internet browser compatibility issues. When I take a look at your website in Google Chrome, it looks spot on but when opening in IE, it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, great website!

Feel free to surf to my webpage: debt consolidation loan

Anonymous said...

I thіnκ the admin of thiѕ web pаge is truly working hагd in fаѵor of his ωeb ρagе, for thе гeаѕοn thаt herе еverу infοrmation іѕ qualіty baѕeԁ іnformatiоn.



Check οut my blog: Payday Loans

Anonymous said...

I got thіѕ website fгom my buddу who shаred with mе
οn the topiс of thіs site
and at thе moment this time I am browѕing thіs web sіte and
rеading vегy informatiѵе aгticles or reѵiews at this plаce.


Feel fгee to suгf to my weblog - Same Day Payday Loans

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers