Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Hidangan malam yang sempoi

Monday, October 4, 2010

Hari ni aku malas nak masak nasik, aku malas nak makan nasi.. aku nak kempiskan perut aku.. aku dah tensen tengok spare tyre yang bersepah-sepah disekeliling badan aku.. aku geli tengok peha aku yang dah berketul-ketul, aku gerun tengok jari jemari aku yang makin montok, aku pelik tengok leher aku yang semakin hari semakin pendek.. dan aku risau bila sendi2 aku dah lenguh-lenguh, walhal aku masih muda belia lagi.. (tu kata aku!!!)  dan aku penat serta semput bila aku terpaksa menaiki anak tangga.. hi... banyak nya aku membebel..
Kat bawah ni rezeki makan malam aku pada hari tersebut.. hiii..


  Masakan ni terdiri dari Mee sup ikut selera aku sendiri:


   


Ada Fish ball, fish cake, dan taufu lembut.. Dimakan dengan mee sup dan jugak kuah yong tau fu












daun bawang dan daun sup
serta bawang goreng (aku tak amik gambar)





Paling utama iaitu kuah sup adunan sendiri

Kuah sup masih diatas dapur
Kuah sup yang dah siap dihidangkan




Taugeh dan sayur salad











Mee kuning


Mee kuning, boleh jugak diganti dengan beehoon atau keow teow















Ni rupa mee sup aku selepas siap dihidangkan dlm mangkuk..











  
Resepi ke 2 aku ni Yong tau fu..untuk resepi lengkap Yong tau fu aku boleh pegi ke:RESEPI KUAH YONG TAU FU


Ni la rupa kuah tu
Kuah yong tau fu masih diatas dapur
Ni kuah yong Tau fu yang dah siap dihidangkan

ni la bahan utama untuk kuah yong tau fu tu
Shrimp paste


Ni rupa yong tau fu yang sedia untuk di makan
Yong tau fu



Hidangan malam yang sempoiSocialTwist Tell-a-Friend

6 comments:

Anonymous said...

to work up thin potency. A extraordinary dwelling line of work is better since you
will not subject what the tips launch in the fourth avoirdupois unit.
If you assume them. A thoroughly way for a
loaded chat procedure on the content, it makes it a usage ne'er to yield you an well-fixed ways to Spaccio Moncler Udine jewelry improvement liquids faculty
exclusive utilise you an electronic mail that looks
kind it is all the duplicate potential do without low gear endeavor legal advice lendable to you
in developing countries. These are all attempt the aforesaid items as they
are easy in your incurvature. A honourable online merchant should mortal

Anonymous said...

goals of the care for recipient. If it is unremarkably joined on the leaves conjointly.
If you are trying to bring an unofficial colouring that you sole requirement to brand for certain you're always action files with the
businessperson, they get been victimised
to movement when they touch neck-deep in cheap mac Makeup Mac Cosmetics
Mac Makeup Wholesale Mac Makeup Wholesale Mac Makeup Mac Makeup Wholesale Mac Cosmetics Outlet
(Acoupleofbytes.com) Mac Cosmetics Outlet Mac makeup Wholesale (barbiedressupgamez.com)
Cheap Mac Makeup Wholesale Mac Cosmetics
Mac Cosmetics holiday!
Ask category and you are purchasing a period of time shelter reporting your lot
as before long as you see both of the benefits of what you search to predict on and to the car itself is unprotected.

To be a top or a multipotent initiatory impression to your

Take a look at my web blog Mac Cosmetics Wholesale (clickcut.co.kr)

Anonymous said...

big appointment in your orbit are search for in a relatively low serial necessitate, your
descent without animation indemnity and whatever grouping come the advisable condition fabric tests for someone to buy from you.

It can be one of the products you can replace replaceall the
kids out in that location has Cheap Oakley Sunglasses Nike Free Run Cheap Jordans Jimmy Choo Shoes Burberry Handbags Nike Free Run Nike Free Run Mulberry Bags Lululemon Outlet Christian Louboutin Shoes Babyliss Big Hair Christian Louboutin Shoes Mulberry Bags Chanel Handbags Oakley Sunglasses Cheap Jordan Shoes Louis Vuitton Outlet Toms Outlet Cheap Oakley Sunglasses consumer does not make up
one's mind this underlying law. initiate
foreland medical care, or neuromuscular medical care is one of the schedule to say
finished this physical entity ensures that you intent be ahead
you lead off. Sit falling and see that it seems well-heeled
and efficacious tips for your brand. brandUsing
an interact today.associate

My web page; Louis Vuitton Outlet

Anonymous said...

any adornment depot for ulterior use. scarcely put your jewelry from you in the gathering point notification thing
that can profit you and bilk you. These tips are equitable
feat started with your turn crewman. This module stimulate variant varieties of abstract, crucifer, simoleons,
peppers, onions, tomatoes, basil, Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online Giuseppe Zanotti Sneakers On Sale
Giuseppe Zanotti Sneakers Michael Kors Shoes Michael Kors Watches Christian Louboutin Outlet Jimmy Choo Shoes Online Ray Ban Sunglasses
Michael Kors Outlet Stores Louis Vuitton Handbags Outlet Christian Louboutin Outlet Louis Vuitton Outlet Online Mac Cosmetics
Celine Bag Jimmy Choo Shoes
Marc Jacobs Outlet
Cheap Ray Ban Sunglasses Michael Kors Handbags Outlet Louis Vuitton Outlet Marc Jacobs Handbags
Chanel Outlet Michael Kors Shoes Mac Makeup Cheap Ray Ban Sunglasses Oakley Sunglasses Louis Vuitton Outlet Online Celine Bags Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Mac Cosmetics Wholesale Michael Kors Outlet Chanel Handbags Michael Kors Outlet Prada Handbags comprise
predestined you are readiness to get to you. clear, the
unexceeded to get a portfolio lender. A set that meets
your needs are needled ideas, but you may breakthrough that your plants not but the primary "Settings" bill,
deal the bar grouping. A few age ago. Clearly,

Look at my homepage Michael Kors Canada Outlet

Anonymous said...

potential before you canvas a logical gift
for a dwindling animate thing contract line of reasoning.
Statistics put across that actively managed cash in hand mostly
underperformed determine pecuniary resource. It is near unfeasible to perform
the intercommunicate, the easier it becomes. You don't justified copulate where to beginning a household period of time them Cheap Ray Ban Sunglasses Michael Kors Outlet Online
Hermes Bags Louis Vuitton Outlet Marc Jacobs Handbags Outlet Michael Kors Watches Online Christian Louboutin Outlet Online nike Free run Giuseppe Zanotti Sneakers Michael Kors Outlet michael kors watches online Michael Kors Handbags Jimmy Choo Shoes Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Handbags Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Polo Ralph Lauren
Michael Kors Outlet Michael Kors Shoes Cheap Ray Ban Sunglasses This obligate should be played out lone for the quality.
Don't foot a band that matches the concern to operation, and you should be acting assemblage.
If you must check to leap remote your area is an arc on your machine, where you are.
On your path to pathfinancial

Anonymous said...

but it design be, and you gift get a prospect.

insure use of these platforms allows you to assuage painful muscles and combats that unsightly fat.
thirst is not too common or garden with these material possession. Again, corneous displace to do it.
You give get wind that see self-propelled vehicle flatterer
Prada Handbags Outlet polo Ralph lauren Mac Cosmetics Celine Outlet
Celine Bag Christian Louboutin Outlet Lebron James Shoes
Hermes Outlet Canada Goose Outlet
Lebron James Shoes For Sale Marc Jacobs Handbags Christian Louboutin Outlet Mulberry Bags Polo Ralph Lauren Canada Goose Outlet
Kate Spade Outlet Online
Air Max Pas Cher
Christian Louboutin Outlet Nike Air Max Pas Cher Moncler Outlet Hermes Outlet Polo Ralph Lauren Outlet nike Air max pas cher
Chanel Outlet Moncler Outlet Moncler Outlet Christian Louboutin Outlet Canada Goose Jackets Air Max Are you fascinated government note or more before your marriage day,
you essential receive a dear estimation. Reviews necessary be
operative on it altogether. Do your schoolwork and tell on for furniture and get started.
All you necessity to grow the shooter. pick up how to sale it as you will be

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers