Image Widget

Image Widget

RUANGAN KELUARGA KITA

Blog ini pada asalnya adalah bertujuan untuk tatapan kami sekeluarga tapi kini ianya menjadi aset penting untuk aku membuat contengan-contengan disini..

Semoga blog aku ini akan menjadi tatapan untuk anak-anak aku suatu hari nanti


MY SWEET FOLLOWER

SILA PILIH JENIS dan SIZE TEXT UNTUK AKTIVITI SKODENG ANDA!!

Kalau tak suka jenis font yang asal boleh ler tukar.. Kalau rabun ke, buat2 rabun ke atau memang tak brape nampak tulisan tu boleh la besarkan sikit yer... al maklum la, umur kita ni sentiasa meningkat..

Bebelan di pagi hari

Friday, August 6, 2010

Pepagi ni on the way datang keje dah buat aku tensen.. engine keta aku lemau.. lemau giler.. naik bukit mengalahkan keta lembu.. Wira earobik 1.3 ni mmg membotakkan kepala tul.. sedut minyak cam minum air kelapa (sedap tu..., isk2.. minggu depan dh start posa), jalannya terhengeh-hengeh cam pompuan dgn potongan badan 30,26,30.. (badan aku bukan macam tu, sbb tu aku berani kutuk!!! he.heee) Bila tiba2 naik bukit dengan speed yg slow tadi terpaksa la aku mgalah bagi chan kat org blakang potong.. aku kan pemandu yg berhemah tapi sorry ahh kalau keta aku tgh laju bila start panjat bukit, takde peluang nyer org lain nak potong keta aku.. hiiii

Aku kan dah perkenalkan diri aku as a woman who love 'love', speed and power... kat situ dah tertera 'speed and power' so faham-faham aje la.... Dulu masa aku bujang, kalau aku drive keta kancil aku yang dulu tu, bila jalan, empat-empat bijik tayar keta aku pun tak jejak tanah tau.. aaaaa bayangkan punya la laju aku drive....hiiii... kadang2 org yang berdiri kat tepi jalan pun tak sempat nak tgk kelibat aku lalu.. alaaaaa.. boleh katakan ala2 superman berlari la katakan.. Tapi bila dah jadi mak2 org ni dan dah jadi bini seseorang yang kita sayang (yang dia pun sayang kita jugak kut.. hiii), aku kenalah ikut ayat ni: "SAFETY FIRST".

Satu lagi yg nak membuatkan aku membebel pagi2 ni jugak ialah, central lock keta aku pulak rosak petang semalam.. lepas satu, satu, benda alah keta aku ni expired.. isk... isk.. bila aku baru je nak start kumpul duit, nak wat balik duit seguni kekampung bila raya bulan depan ni la yg banyak hal berlaku plak... isk.. iskk.. lg skali mengeluh!!!. Tensen aku!! dah tu bila aku angkat punat pintu keta, mula la berbunyi krreeeeekkkkk (bunyi motor central lock dlam pintu keta tu), sakit tenga dan terkejut beruk kadang2 aku dibuatnya.. nasib baik aku ni bukan jenis yg melatah kuar perkataan yg bukan2.. habis2 aku kata :"mak hantu!!!" (Tapi aku tak berniat apa2 ek...) Teringat plak kata2 sorang kawan aku dulu. Dia kata org yg kuat melatah ni, sorang yg penyayang.. betul ke?? ye ke?? :)hiii.. ( aku ni sorang yg penyayang la ye.... senyum simpul aku dibuatnya.. perasan... hiiiii)

Dah ahhh membebel pagi2 ni.. simpan tuk esok2 aa pulak!!!

Bebelan di pagi hariSocialTwist Tell-a-Friend

2 comments:

diriku said...

he2..kena cari yg cc besar lg baru power nek bukit..he2

::fatihahanapi:: said...

cane nak folow d cni??tercari - cari button folow

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

Artikel di sini hanya kompilasi tulisan dan luahan hati sendiri. Justeru itu, saya tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan profesional berkaitan kesihatan, kaunseling rumahtangga mahupun undang-undang dan hal ehwal agama yang mendalam. Anda dinasihatkan untuk mendapatkan bantuan pakar dalam bidang berkaitan bagi masalah yang dialami. Terima Kasih..

Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker
 

DEDIKASI

Khas Untuk Suami Tersayang : Badri Bin Mohd Zin berserta anak-anak yang amat ibu kasihi : Intan Nurliyana Binti Badri, Mohamad Nasrul Danish Bin Badri, Intan Nursyazwani Binti Badri dan Mohamad Akhil Danish Bin Badri.
Last updated on: SEPTEMBER 2010

My Status

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Nah copy dan paste code kat bawah ni dan letak banner aku ni kat website korang yer!

Permata Hati Kami

PERMATA HATI KITA

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers